Simona Halep și-a schimbat lookul. Fostul lider mondial arată spectaculos

de: Beatrice Dumitru
04 10. 2023

Simona Halep se află în plin scandal de dopaj după ce a fost depistată pozitiv și suspendată. În timp ce își pregătește apărarea pentru TAS, fostul lider mondial și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum sportiva.

Schimbare de look pentru Simona Halep

Simona Halep a primit un verdict crunt în cazul de dopaj în care e implicată: patru ani de suspendare după ce i s-a găsit roxadustat în corp, o substanță interzisă pentru sportivi. Sportiva a anunțat că va face apel la TAS, dar nu a lăsat decizia tribunalului să-i afecteze viața prea tare. Fostul lider mondial și-a făcut o schimbare de look pe care fanii săi au apreciat-o foarte mult.

În această perioadă dificilă, Simona Halep s-a lăsat pe mâna hair stylistului pentru a-și schimba culoarea părului. Sportiva a preferat o nuanță mai închisă, de toamnă, și a postat o fotografie pe rețelele sociale, pentru a le arăta fanilor săi cum arată acum.

Simona Halep și-a schimbat lookul.

„Excelentă schombarea, căci îi scoate ochii în evidență” / „Îți stă foarte frumos așa” / „Ești superbă, Simo”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Prima apariție publică după suspendare

La sfârșitul săptămânii trecute, Simona Halep a avut prima apariție publică după aflarea deciziei în cazul de dopaj. Ea a fost prezentă la un eveniment caritabil dedicat sănătății femeilor din România. Îmbrăcată într-o rochie elegantă de culoare roz, Simona a urcat pe scenă unde a avut un speech de aproximativ 30 de secunde.

”Ca sportivă, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă anual la controalele medicale.

Citește și: Ce a decis soția lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep. „Știe care este secretul”

Sănătatea este cea mai importantă și asta o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente. Să aprindem împreună lumina roz a speranței și a renașterii”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, două suspendări în cazul de dopaj

Simona Halep a primit două suspendări de câte patru ani în cazul de dopaj, care au fost contopite. Una este pentru prezența substanței interzise Roxadustat în sângele său, a doua pentru nereguli din pașaportul biologic. Pentru acestea, ea a adus trei argumente, dar toate au fost respinse de judecătorii de la Sport Resolutions.

Este vorba despre o intervenție chirurgicală suferită de Simona Halep după US Open 2022, în timp ce al doilea argument este unul cenzurat în documentul ITIA, cel mai probabil pentru că este vorba despre o chestiune intimă. Ultimul de referă la sistarea antrenamentelor după acea intervenție până pe data de 7 noiembrie 2022, ceea ce i-a dat peste cap organismul.

”Nu este necesar să intrăm în mai multe detalii cu privire la acest prim factor de confuzie, intervenția chirugicală, deoarece probele nu arată nici pe departe că sângerarea din timpul intervenției au avut un efect asupra ABP-ului său.

Tribunalul concluzionează că al doilea argument al Simonei, care este cenzurat, nu a avut niciun efect semnificativ asupra RAB-ului (un indicator din pașaportul biologic) doamnei Halep și nu poate fi luată în considerare în decizia noastră.

Citește și: Ion Țiriac, despre singura greșeală pe care a făcut-o Simona Halep: ”Dacă nu știa, e foarte trist”

Tribunalul concluzionează că lipsa de antrenament nu este un factor de confuzie care să fi incluențat în mod semnificativ valorile din probele de sânge ABP ale jucătoarei”, a concluzionat tribunalul.

Simona Halep a cucerit în carieră două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon și, în total, ea a cucerit 24 de turnee de simplu. De asemenea, a fost lider mondial în tenisul feminin nu mai puțin de 64 de săptămâni și are 373 de săptămâni în TOP 10 WTA.